Manual de utilizare a psihicului

Confruntarea cu situații problematice reprezintă o constantă a vieții. O existență fără probleme este absolut imposibilă. Conform teoriilor psihologice moderne felul în care persoana reacționează la problemele sale constituie elementul esențial în determinarea sănătății mentale și bunăstării ei. Această reacție este dirijată în totalitate de modul în care funcționează psihicul persoanei în cauză.

125 lei

Preț + TVA

380 lei

Preț vechi

160

Minute de informații

Nimeni nu își dorește o schimbare atunci când se simte bine, atunci când lucrurile îi sunt pe plac. Nici un progres și nici o dezvoltare nu are loc în zona de confort. Dorința de a schimba ceva de a afla ceva nou sau de a progresa apare atunci când există o nemulțumire, o „durere”.

Adesea ne confruntăm cu situații ce ne generează tristețe, furie, anxietate, sau alt tip de emoții neplăcute și nu știm cum să le depășim. Frecvent, prin încercarea de a soluționa astfel de situații agravăm problema sau chiar generăm probleme adiționale.

Nu știm de ce ajungem în acele situații sau de ce simțim ceea ce simțim în diferite circumstanțe. Toate acestea sunt blocaje cel mai frecvent generate de modul în care funcționează propria minte.

Fie că te confrunți cu un blocaj specific pe care dorești să îl depășești acum fie că ești interesat să afli mai multe despre propriul psihic pentru autocunoaștere și dezvoltare, cursul îți oferă următoarele informații: (1) modul în care funcționează mintea umană, componente, principii și reguli; și (2) pașii ce trebuie făcuți pentru a dobândi control asupra modului în care aceasta își desfășoară activitatea.

Avantajele cursului

Pentru a te schimba ai nevoie de două lucruri: (1) să știi ce să faci pentru a te schimba; și (2) să ai de ce să te schimbi. Acest curs îți oferă aceste două lucruri. Îți explică modul în care funcționează mintea ta și modul în care poți dobândi control asupra ei astfel încât să fii așa cum ai vrea să fii. Cursul este destinat celor care doresc să înțeleagă modul în care funcționează mintea lor și care doresc să dobândească un control asupra acesteia.

Informația este prezentată dintr-o perspectivă științifică folosind un limbaj accesibil tuturor.  Materialul cuprinde exemple din viața de zi cu zi alături de o multitudine de exerciții practice pentru o mai bună înțelegere a conceptelor, mecanismelor și principiilor discutate. Cursul oferă pașii necesari pentru a iniția și menține o schimbare autentică și de durată. La fiecare pas sunt prezentate activități și exerciții concrete pentru realizarea eficientă a acestuia.

Prezentarea cursului

Cursul este împărțit în două module:

I. Partea teoretică - aici sunt oferite informațiile necesare pentru înțelegerea modului în care funcționează psihicul. Sunt abordate următoarele teme:

1.

Conștient vs. inconștient – controlul exercitat de către acestea asupra comportamentului omului;

2.

Componentele vieții psihice – din ce este alcătuită viața psihică a omului;

3.

Cum se leagă lucrurile – cum interacționează diferitele componente ale vieții psihice pentru a oferi omului o experiență psihică unitară;

4.

Mecanismele învățării – cum ajunge omul să aibă psihicul pe care îl care;

5.

Sumarizarea modului teoretic

II. Partea practică - aici sunt prezentate principiile pe baza cărora poate fi obținută schimbarea dorită alături de acțiuni concrete (pas cu pas) pentru a o realiza cu succes. Sunt abordate următoarele teme:

1.

Analiza motivației pentru schimbare – identificarea de ce-ului pentru schimbare și importanța acestuia;

2.

Evitare vs. confruntare – mecanismul menținerii problemelor dar și al schimbării;

3.

Observă și descrie – primul pas al procesului de schimbare;

4.

Împrietenirea cu emoția – pasul doi al procesului de schimbare;

5.

Analiza procesului cognitiv – pasul trei al procesului de schimbare;

6.

Acțiunea pentru schimbare – pasul patru al procesului de schimbare (ultimul pas);

7.

Sumarizarea modului practic.

Cursul conține

Capitole

Preț

Ofertă limitată:

125 lei

+ TVA

Preț vechi:

380 lei

Bonus

Solicită acces la curs:

Numele
Field is required!
E-mail
Field is required!
Telefon
Field is required!
Mesaj
Field is required!
Field is required!