Atelier de psihologie:

Furia și Frustrarea

- o altă cale

Atelierul este destinat oricărei persoane care se confruntă cu furie și frustrare și care dorește să dobândească o nouă deprindere psihologică pentru a le face față.

6€

Preț + TVA

10 apr.

Data de desfășurare

3 ore

Online prin Zoom

Descriere:

Ce simți atunci când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori? Sau atunci când nu reușești să obții ceea ce ți-ai propus? Cel mai probabil furie și/sau frustrare. Ce faci atunci când trăiești aceste emoții? Probabil că ceva care duce la eliberarea de ele. Efortul pe care îl depunem pentru a evita și diminua frustrarea și furia este foarte costisitor din toate punctele de vedere (mental, fizic și social). Astfel, am elaborat acest atelier pentru a oferi o altă cale de a le gestiona.

În cadrul atelierului: 1. voi clarifica modul prin care strategiile de eliberare emoțională contribuie la menținerea și amplificarea problemei; 2. voi oferi o modalitate alternativă de abordare a furiei și frustrării: o nouă deprindere psihologică; 3. vom pune în practică exerciții pentru a facilita înțelegerea și dobândirea unei noi deprinderi psihologice.

Cine poate participa:

Atelierul este destinat oricărei persoane care se confruntă cu furie și frustrare și care dorește să dobândească o nouă deprindere psihologică pentru a le face față.

Ce oferă atelierul:

– înțelegerea mecanismului furiei și frustrării
– înțelegerea motivului pentru care efortul de eliberare de furie și frustrarea menține și chiar
amplifică problema
– dobândirea unei noi deprinderi psihologice pentru a gestiona furia și frustrarea

Te aștept la acest atelier live

Desfășurător

Detalii

Preț

6€

+ TVA

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru informații relevante…