Roseanu Gabriel

Mă numesc Gabriel Roșeanu și sunt specialist în domeniul psihologiei din anul 2005. Prin prisma experienței mele în domeniu am realizat că fiecare dintre noi este capabil să își creeze propria fericire și satisfacție în viață. Mai mult, eu cred că fiecare dintre noi este direct responsabil pentru crearea propriei noastre satisfacții în viață și fericire. Din păcate cei mai mulți oameni trăiesc nefericiți și furioși deoarece consideră că viața ar trebui să fie ușoară și fără dificultăți și că fericirea și satisfacția ar trebui să vină de la sine. Ei se așteaptă ca viața să le ofere ceea ce își doresc și nu își asumă responsabilitatea pentru a-și crea propria fericire.

Majoritatea oamenilor au fost influențați să gândească astfel de către persoanele importante din viața lor, dar și de către mass-media (cum ar fi de exemplu mesajele transmise prin intermediul filmelor și muzicii din ziua de azi). Altfel spus, eu consider că omul a învățat să aibă așteptări nerealiste de la viață și mediul în care trăiește; astfel ajunge să sufere și să irosească timp și energie. O altă chestiune problematică ce provoacă suferință reprezintă ideile despre propria persoană, adică, ceea ce persoana a fost învățată să creadă despre ea însăși, despre cum să se raporteze la propriile gânduri, emoții și dorințe precum și modalitatea prin care să le gestioneze.

Scopul meu este să îndrum oamenii în procesul de educare astfel încât să devină persoane capabile de a-și crea propria fericire și satisfacție în viață. Cu sprijinul meu, persoana învață cum să-și identifice și observe propriile gânduri și emoții, să-și interpreteze corect emoțiile, să-și asume responsabilitate pentru propria viață și să facă schimbările necesare pentru a obține ceea ce își dorește cu adevărat. ACESTA ESTE UN PROCES DE EDUCARE, NU ESTE VORBA DE PSIHOTERAPIE.